Succesvolle NLdoet-dag bij Stichting De Zevensprong Nieuwkoop mede dankzij inzet van Burgemeester Robbert-Jan van Duijn!!

Burgemeester Robbert-Jan van Duijn heeft afgelopen zaterdag bewezen dat hij niet alleen over bestuurlijke vaardigheden beschikt maar dat hij ook fysiek zijn mannetje staat!

De jaarlijkse NLdoet-dag bij De Zevensprong stond in het teken van het aanleggen van een pad vanaf de nooduitgang aan de achterzijde van de loopstal, waarin het nieuwe Museum Nieuwkoop gevestigd gaat worden, een initiatief van de Stichting Oudheidkundig Streek en Ambachtenmuseum Nieuwkoop.

 Om dit pad te kunnen realiseren moest de vrijwilligers meer dan 6 kuub zand kruien naar de achterkant van de loopstal. Zoals op bijgaande foto te zien is heeft de burgemeester in een tijdsbestek van zo’n twee uur actief meegeholpen om die berg weg te scheppen en op de juiste plekken te storten.
Deze berg zand was geheel belangeloos geleverd door de Nieuwkoopse firma Kuijf Grondwerken, waarvoor het bestuur van De Zevensprong uiterst dankbaar is.

Daarnaast werd de jaarlijkse NLdoet actie aangepakt om het gehele terrein van De Zevensprong weer eens een flinke opknapbeurt te geven, zoals het opknappen van de
bloembakken en het verven van verschillende bankjes.

 Evenals voorgaande jaren werd de inwendige mens ook weer versterkt met soep en broodjes van Albert Heijn Nieuwkoop.

Al met al een uiterst zonnige, gezellige en succesvolle dag, mede mogelijk gemaakt door het enthousiaste team vrijwilligers.
Het bestuur dankt iedereen voor hun inzet.

KLIK OP DE THUMBNAILS OM EEN GROTE FOTO TE ZIEN !!


Nieuws

Twitter