VVV Nieuwkoop – Het Groene Hart van Holland

Aan de voorkant van Multicultureel Centrum De Zevensprong vind je VVV Nieuwkoop, of voluit: VVV Nieuwkoop Het Groene Hart van Holland. Met een enthousiast team van vrijwilligers geven we hier toeristische informatie over de gemeente Nieuwkoop en omgeving. Maar dat is niet alles! Lees onderstaand waar we je mee kunnen helpen en waarom je VVV Nieuwkoop én Nieuwkoop echt eens zou moeten bezoeken.

Verkoop VVV cards, cadeauartikelen en meer

Bij VVV Nieuwkoop koop je uiteraard het meest gewaardeerde cadeau aller tijden: De VVV-card! Maar ook andere leuke thema-bonnen zoals de Theaterbon en de Bioscoopbon koop je bij ons. Daarnaast zijn er volop cadeauartikelen zoals prachtige boeken over de natuur en omgeving. Dus heb je kerstpakketten samen te stellen of vrijwilligers te bedanken? Steun onze vrijwilligersorganisatie en koop je cadeaubonnen, cadeaus of relatiegeschenken bij ons. Neem gerust op, VVV heeft altijd een leuk idee!

Arrangementen

Wanneer je een personeelsuitje of een groepsactiviteit met vrienden of familie moet regelen, helpen we je graag verder met een arrangement op maat. Onze vrijwilligers weten als geen ander wat er voor jouw groep geschikt én leuk is. Ze zijn objectief en onafhankelijk in hun keuze. Zo wordt het uitje altijd een unieke en onvergetelijke ervaring!  Neem voor meer informatie contact op met de afdeling arrangementen van VVV Nieuwkoop.

Nieuwkoop, uniek in water en natuur

Nieuwkoop is een goed bewaard geheim. Een puur stukje Holland waar het verleden nog overal zichtbaar is. Een plek waar je even helemaal tot rust kunt komen, met schitterende natuur en een uniek plassengebied. De lieflijke dorpjes bieden kleinschalige accommodaties en gezellige winkeltjes, restaurants en cafés. Niet alleen Nieuwkopers maar ook vele toeristen genieten hier graag. Zij komen eerst langs VVV Nieuwkoop of bekijken de online informatie om hun bezoek te plannen.   

Activiteiten en evenementen in Nieuwkoop

Wat is er te doen in Nieuwkoop? Regelmatig worden er voor jong en oud leuke activiteiten en evenementen in Nieuwkoop georganiseerd. Dat zijn exposities, live muziek, een braderie, natuuractiviteiten en ga zo maar door. Wat dacht je van het Torenschuddersfeest, de Langeraarse Braderie, Bluestocht of de Kunstroute? Of geniet je liever in een fluisterboot van de stilte en de natuur? Ook dat kan. Alle activiteiten en evenementen staan online.

Handige links naar meer informatie

Uit Agenda Nieuwkoop

Wandelroutes, fietsroutes en vaarroutes in Nieuwkoop

Fietsverhuur Nieuwkoop

Bootverhuur en sloepverhuur Nieuwkoop

Zien & Doen in Nieuwkoop

Eten & Drinken in Nieuwkoop

Overnachten in Nieuwkoop

Winkelen in Nieuwkoop

Openingstijden VVV Nieuwkoop

Contact met het VVV

Nieuws

Twitter