NL DOET helpt Zevensprong op 11 maart. Zie nieuwsrubriek!

 

! ! ! Boerderij zoekt Vrienden ! ! !

Met deze variant op een bekend TV-programma hoopt het bestuur van Stichting de Zevensprong op een grote vriendenkring. Het gaat om de mooie boerderij aan de Noordenseweg 23 te Nieuwkoop en grenzend aan natuurgebied Ruygeborg. Deze boerderij – de Zevensprong – is de vestigingsplaats van TIP, Poldermuseum, diverse kunstenaars en sinds maart 2016 de Ruygeborg Hoeve.
Een nieuwe stap in de activiteiten is het Groene Hart Atelier als ontwikkelplaats voor streekproducten. Ook voor start-ups zijn er mogelijkheden. Kijk voor meer informatie hierover op www.ruygeborg.nl of mail naar info@ruygeborg.nl.
Met vereende krachten worden al jarenlang de schouders gezet onder tal van onderhoudswerkzaamheden op de boerderij. Dankzij de inzet van enthousiaste vrijwilligers is het gebouw inclusief de beheerderswoning nu een mooi en markant punt aan de rand van het dorp Nieuwkoop. Vindt u het belangrijk dat dit zo blijft dan is een financieel steuntje in de rug bijzonder welkom. Meld u aan via of bel naar tel.0172-408626 en word Vriend van de Zevensprong. Dat kan al voor slechts 15 euro per jaar. Maak meteen ook een afspraak voor een rondleiding als u dat leuk vindt. U bent van harte welkom!

"De Zevensprong"

Multifunctioneel Cultureel Centrum
in het Groene Hart van Zuid-Holland

Vanaf maart 2016 heeft de Ruygeborg Hoeve op het terrein, en gevestigd in de oude stal, een restaurantfunctie. Er wordt uitsluitend met eerlijke en natuurlijke producten gewerkt. De Ruygeborg Hoeve biedt tevens onderdak aan het Groene Hart Atelier, als ontwikkelplaats voor streekproducten.
Kortom: de Ruygeborg Hoeve, een zeer aantrekkelijke pleisterplaats middenin de natuur, aan de rand van het mooie dorp Nieuwkoop, en... werkelijk met tàl van mogelijkheden! 
Kijk snel op www.ruygeborg.nl

Nieuws

Twitter