Happerij de Hoeve: Lekker Eten & Drinken bij Stichting De Zevensprong

Welkom!

Op ons terrein bevindt zich ook Happerij de Hoeve. Onze Happerij is een gezellige laagdrempelige horecagelegenheid voor het hele gezin gevestigd in de voormalige jongveestal met uitzicht op het prachtige natuurgebied “Ruygeborg”.

Wij bieden onze bezoekers met ons restaurant, en het uitgebreide terras, een aantrekkelijke pleisterplaats en gastbeleving waar u na een frisse wandeling, een bezoek aan ons museum en de ateliers van onze kunstenaars of na een mooie fietstocht, ontspannen kunt genieten van een Lunch, Borrel of Diner.

De passie van onze Happerij ligt in het bieden van gastvrijheid en eerlijke duurzame gerechten zonder poeha met een knipoog naar de mooie natuur waarin wij ons bevinden.

Waar mogelijk werken wij daarom met verse streekproducten en zoeken wij aansluiting met producenten uit het Groene Hart.

Ook indien u een vergaderlocatie met faciliteiten zoekt of indien u wat te vieren heeft bent u hier aan het goede adres. U kunt uw vergadering of workshop compleet maken met diverse vergaderarrangementen zoals koffie/thee met heerlijke appeltaart, een lekkere vergaderlunch of een afsluitende borrel. Uiteraard staat ook het restaurant tot uw beschikking.

Wij verwelkomen u graag vanaf 28 april voor een bezoek op het terras van 12.00 tot 18.00 uur. Uiteraard volgens de Corona voorschriften van de overheid en voor zover het weer het toelaat.

En nu maar hopen dat de Happerij snel helemaal open mag.
Dan bent u 7 dagen per week welkom van 10.00 tot 22.00 uur.

Voor reservering graag even bellen naar  06 46608812 of via www.happerijdehoeve.nl

Het team van Happerij de Hoeve wenst u alvast Eet Smakelijk !!

 

 

Nieuws

Twitter