Happerij wordt De Suikerhoeve

Happerij wordt De Suikerhoeve

 

Het restaurant bij De Zevensprong Nieuwkoop, Happerij de Hoeve, gaat een paar weken dicht en wordt daarna heropend als De Suikerhoeve.

Wat veelbelovend begon, begin dit jaar als, nieuw project voor eigenaar Frank en bedrijfsleider Rob, eindigt jammer genoeg voortijdig door een ernstig bedrijfsongeval.

 Ondanks de Coronacrisis liepen de zaken bij De Happerij heel goed dit jaar, zodanig zelfs dat bij een optreden van de Dixieland Jubilee eerder deze maand het aantal bezoekers beperkt moest worden en mensen daarom teleurgesteld moesten worden.

Maar door dit ongeval wordt Rob gedwongen te stoppen met werken, reden voor Frank om met hun gezamenlijke project te stoppen. Ze zijn er allebei behoorlijk van slag van want de zaak liep goed en ze hadden het erg naar hun zin.

Maar gelukkig is er snel een opvolger gevonden en dit wordt De Suikerhoeve. Eigenaren Eric en Erwin van De Suikerhoeve kunnen bogen op een jarenlange succesvolle ervaring in de horeca met hun bekende restaurant De Landerij in Waddinxveen.

Het is nu tijd voor hen om de activiteiten uit te breiden en zij hebben in De Suikerhoeve een interessante nieuw uitdaging gevonden.

Vanaf 15 oktober is het restaurant voor een paar weken dicht voor wat kleine aanpassingen en vanaf half november hopen zij u te mogen ontvangen op het terrein van De Zevensprong voor een lekkere lunch en/of diner maar ook voor pannenkoeken en poffertjes. En dat mag zeker een welkome aanwinst genoemd worden voor Nieuwkoop en omstreken.

Wij van De Zevensprong bedanken Frank en Rob hartelijk voor de prettige samenwerking en wensen Eric en Erwin veel succes met deze nieuwe uitdaging!!

 Voor nadere informatie 06-46608812 of www.suikerhoeve.nl

 


Nieuws

Twitter