Opnieuw succesvolle NLdoet dag bij De Zevensprong op 16 maart.

Succesvolle NLdoet dag op 16 maart, ondanks de slechte weersomstandigheden!!

Het stormde en regende toen om 9 uur zaterdagochtend het startsein werd gegeven voor de jaarlijkse NLdoet klus bij het Multiculturele Centrum De Zevensprong in Nieuwkoop.

Omdat de weergoden de laatste jaren goed gezind waren was voor dit jaar, de negende keer alweer, besloten ook nu weer een project in de buitenlucht aan te pakken.

Het hekwerk aan de oostkant van de oprit naar de Noordenseweg, waar het boerderijcomplex van De Zevensprong is gevestigd, was nodig aan vervanging toe. Dit jaar werkten de weergoden helaas niet mee, zo zeer zelfs dat Peter Groen, voorzitter van de Stichting De Zevensprong, al besloten had om een alternatief project binnen één van de gebouwen te zoeken.

Echter, de vrijwilligers, “diehards” als zij zijn, besloten eensgezind de weergoden te trotseren en deze klus toch aan te pakken. Er moest wel enige malen onderbroken worden om weer op temperatuur te komen. Hiervoor werd graag gebruik gemaakt van door de aanwezige dames verzorgde koffiepauzes en een welverdiende lunch, ook dit jaar weer bereidwillig gesponsord door AH van Cor Bos.

En om half drie uur was alles helemaal klaar en werden door de wethouder  Antoinette Engwersen, die haar drukke verplichtingen in het kader van de komende provinciale verkiezingen hiervoor speciaal had onderbroken, de bijbehorende NLdoet oorkondes uitgereikt en kon iedereen met een voldaan gevoel van de rest van het weekend gaan genieten. 

Al met al een natte, winderige maar geslaagde NLdoet klus met dank aan de vrijwilligers van De Zevensprong.


Nieuws

Twitter