"Burendag" op 21 januari 2017

Nu alle bouw- en verbouwingswerkzaamheden achter de rug zijn, organiseert Stichting De Zevensprong op zaterdag 21 januari a.s. een "burendag". De jaren 2015 en 2016 stonden bol van bouwactivteiten, zowel op de boerderij zelf als in de naaste omgeving, het huizenplan "De Zevensprong". Er is alle reden om trots te zijn op de resultaten, vindt het bestuur. Er is een mooi woonwijkje verrezen naast de boerderij en de oude stal van de boerderij is omgetoverd tot de nieuwe Ruygeborg Hoeve.
De "burendag" is een goede gelegenheid om daar nu eens als buren aandacht aan te geven en elkaar op een informele manier beter te leren kennen en waar nodig bij te praten.
Alle deuren op de boerderij worden die dag opengezet van 14.00 u. tot 16.00 u. De huurders, kunstenaars en ondernemers zullen de buren graag hun werkplekken laten zien en vertellen wat er zoal te doen en te bekijken is op de boerderij. Voorzitter Peter Groen opent de buren-ontmoeting met een welkomstwoord in de Kapberg op het terrein. Er is een inloop vanaf 13.30 u.
De buren van De Zevensprong ontvangen binnenkort een uitnodiging met het verzoek zich even aan te melden per mail i.v.m. de organisatie. 
 


Nieuws

Twitter