Vanaf mei 2018 zijn Jeroen van Vliet en Simone Jansen de nieuwe huurders van de Ruygeborg Hoeve. Bij de Ruygeborg Hoeve draait het om sfeervol genieten van de natuur. In het restaurant delen zij hun passie voor lekker eten en een leuk dagje uit. Zij maken van de Ruygeborg Hoeve een echte beleving!

Het gehele jaar door is de Ruygeborg Hoeve geopend voor evenementen, zoals diners en vergaderingen. In het zomerseizoen is iedereen zeven dagen in de week welkom voor een goede kop koffie, huisgemaakt gebak, lekkere lunch en gezellige borrel.

De toeleveranciers komen grotendeels uit het Groene Hart en leveren kwalitatief hoogstaande producten met een verklaarbare herkomst.

Tijdens het zomerseizoen is er binnen de openingstijden geen mogelijkheid om exclusiviteit voor het restaurant of het terras te krijgen. Dit houdt in dat er naast de geboekte partij ook passanten welkom zijn.

In de winter is de Ruygeborg Hoeve van woensdag t/m zaterdag & zondag geopend voor passanten en exclusief als evenementenlocatie te huur.

Heeft u een wens voor uw familiedag, bedrijfsuitje of verjaardagsfeest? Neem dan contact op of stuur een email naar .

Telefonisch kunt u de Ruygeborg Hoeve bereiken op: 0172-532992.
Samen met u zorgen zij voor een onvergetelijk feest 

Openingstijden:

Openingstijden zomerseizoen (1 april tot 30 september): alle dagen van 10.00 tot 18.00 uur. 
Openingstijden winter (1 oktober tot 30 maart): woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en zondag van 10.00 tot 19.00 uur.
Buiten deze openingstijden kunt u exclusief huren voor evenementen.

 

 

 

Nieuws

Twitter