12 maart is weer NLdoet-dag bij Stichting De Zevensprong in Nieuwkoop!!

Nu de Coronacrisis praktisch onder controle is doet De Zevensprong, met de financiële hulp van het Oranje Fonds, ook dit jaar weer mee met de landelijke NLdoet actie.

 Het multifunctionele centrum aan de Noordenseweg 23, waar onder andere het Oudheidkundig- en Poldermuseum, de VVV en het restaurant De Suikerhoeve zijn gevestigd, zal op zaterdag 12 maart in het teken staan van een flinke klus.

De klus omvat het aanleggen van een pad vanaf de nooduitgang aan de achterzijde van de loopstal.
Hierin gaat het nieuwe Museum Nieuwkoop gevestigd worden, een initiatief van de Stichting Oudheidkundig Streek en Ambachtenmuseum Nieuwkoop.

Daarnaast wordt de jaarlijkse NLdoet actie aangepakt om het gehele terrein van De Zevensprong weer eens een flinke opknapbeurt te geven.
Zowel huurders als bezoekers zullen hier profijt van hebben en bovendien komt het de totale inrichting van het buitenterrein sterk ten goede.

Een mooi vooruitzicht vindt het bestuur, want deze jaarlijkse activiteit staat naast geweldige resultaten ook altijd garant voor veel gezelligheid en plezier.
Voor de inwendige mens mag ook dit jaar weer een beroep worden gedaan op de AH Nieuwkoop van Cor Bos.

 Op zaterdag 12 maart staat een aardig en volwaardig klusteam klaar, bestaande uit vrijwilligers en bestuursleden van De Zevensprong, om de handen uit de mouwen te steken om deze klus te klaren.
Maar wij kunnen nog wel enkele extra handen gebruiken. Dus als u als vrijwilliger wilt meedoen bent u van harte welkom. Wij beginnen om 09.00 uur en gaan door tot 15.00 uur.


Nieuws

Twitter