Nieuwe workshop vachtvilten bij de Nieuwkoopse Plassen

Zaterdag 17 juli 2021

Kunstenares Karin van Leeuwen leert je in één dag van een ruwe schapenvacht een prachtig stoer ambachtelijk kleed maken. Je gaat met zo’n heerlijk kleed naar huis aan het eind van de dag.

De vachten waar we tijdens de workshop mee gaan werken, zijn afkomstig van geschoren Drentse heideschapen. Het dier graast dus nog steeds heerlijk in de wei. Vachtvilten is diervriendelijk.

Vachtvilten is een plezierig, intensief werkje voor mensen die van aanpakken houden.Trek kleding aan die vuil mag worden. Neem ook laarzen of waterbestendige schoenen mee en (plastic) schort en  een grote vuilniszak.

 

Plaats:  Atelier Middagrood-De Zevensprong/Melkput, Noordenseweg 23N, Nieuwkoop 
Tijd:      Van 10.00-16.30 uur

Prijs:    € 85,00  graag 2 weken voor aanvang overmaken op Nl80INGB0007977897 t.n.v K. van Leeuwen o.v.v. workshop vachtvilten  17 juli.
De prijs is incl. drankjes,viltmateriaal en lunch maar excl. de aanschaf van een schapenvacht (reken op € 20,- tot € 25,- extra). De vachten worden op locatie afgerekend.

Opgave en betaling via: Karin van Leeuwen   06-40896488   karinvanl@hotmail.com

Bij meer dan 3 deelnemers, (max. 6 ) en goed weer werken we in de hooiberg, dat is een half open ruimte met dak. Met het oog op de corona maatregelen houd ik een maximum van 3 deelnemers aan als we in mijn atelier werken.

Uiteraard geldt dat iedereen vrij van klachten is en de afstand respecteert.


Nieuws

Twitter